Sfeerafbeelding Over Guna
Over Guna
Sfeerafbeelding Over Guna

‘Ik wil vanuit mijn hart alles geven
wat de innerlijke mens nodig heeft’ 

THERESE VAN GOOL

Van mijn ouders heb ik geleerd om goed voor mezelf te zorgen door met aandacht en liefde koken, met smaakvolle en gezonde producten. In 2008 maakte ik kennis met Ayurveda. Dat verbrede mijn blik: het gaat niet alleen om voeding, maar om een totaalbeeld van lichaam, geest en ziel.

In mijn opleiding tot Ayurvedisch therapeut leerde ik dat alle zintuigen belangrijk zijn. Zo kwam ik erachter dat mijn passie lag bij alle zintuigelijke ervaringen; ruiken, observeren, luisteren, aanraken, contact maken. Het volgen van de opleiding voor Ayurvedisch massage therapeut was dan ook een logische volgende stap. Ik kan nu vanuit mijn hart alles geven wat de innerlijke mens nodig heeft. 

Het zusje van Ayurveda, Yoga, beoefen ik zelf al zo'n 25 jaar en het brengt mij lichamelijk ontspanning en ruimte. Geestelijke helderheid, inzichten en meer balans in mijn leven. Dat gun ik de mensen die bij mij komen ook van harte. Daarom bied Guna nu ook yoga en meditatie. Hiervoor heb ik de opleiding Hatha – en Yin Yoga gedaan.

  

SAMENWERKING

Ik werk samen met onderstaande yoga centra, hier kun je diverse lessen volgen of aansluiten bij mijn yin lessen. 
Naast yin yoga zijn er nog een aantal verschillende soorten yoga, bijvoorbeeld hatha-, dru-, yin-, vinyasa- en asthanga yoga. Kies de vorm die bij je past. 

www.yogaberlicum.nl

 

OPLEIDINGEN

> Ayurvedisch therapeut 
> Ayurvedisch massage therapeut 
> Medische en psychische basiskennis 
> Docent Yin Yoga  
> Docent Hatha Yoga