Sfeerafbeelding Reinigings-<br>kuur
Reinigings-
kuur
Sfeerafbeelding Reinigings-<br>kuur

‘Guna brengt voeding, ontspanning
en spiritualiteit samen’ 

AYURVEDISCHE REINIGINGSKUUR

Soms is het heerlijk om langer en intensiever te verdiepen in jezelf. Dat kan met een Ayurvedische reinigingskuur. Dit is een optimale reiniging van lichaam en geest met licht verteerbare voeding, versterkt door yoga en meditatie en verschillende bijpassende massages en behandelingen. Hierbij kom je helemaal tot rust en keer je naar binnen.

Hoe de reinigingskuur er uit ziet, bepaal jij zelf samen met Guna. Tijdens de reinigingskuur is alle aandacht voor jou, Guna is hierbij jouw persoonlijke gids. 

Bij de begeleiding is inbegrepen:

> Feedback op je huidige gezondheid
> Bepaling van jouw natuur  
> Persoonlijk advies over de voeding en levensstijl
> Reinigingsrecepten
> Tongschraper
> Massages
> Stoomcabine
> Yoga en meditatie 

 

ZELF DOEN, THUIS MET BEGELEIDING OF OP LOCATIE

Je kunt zelf kiezen om de reinigingskuur thuis te doen of op locatie. Blijf je liever in je eigen omgeving, dan ga je zelf met het voedingsadvies van Guna aan de slag. Je gaat naar haar toe in Den Bosch voor de massages en de begeleiding. 

Woon je wat ver van Den Bosch of wil je helemaal de deur niet uit, dan kun je ook alle onderdelen van de reinigingskuur thuis laten verzorgen. Guna komt dan naar je toe en begeleidt je persoonlijk. Er wordt heerlijk Ayurvedisch voor je gekookt en de massages en behandelingen vinden gewoon bij jou thuis plaats. In de ochtend beginnen we met yoga en de dag wordt afgesloten met meditatie.

Wil je er juist even helemaal uit zijn, dan kies je voor een reinigingskuur op locatie. Je verblijft een week lang op een mooie plek en wordt hier ondergedompeld in ontspanning en rust. Je krijgt een massage en of behandeling per dag en er wordt drie keer per dag een heerlijke, op jou afgestemde Ayurvedische maaltijden bereid. Ook hier starten en eindigen we de dag met yoga en meditatie.